SEARCH

Prom Guide

Prom natt kan være en av de mest morsomme og minneverdige hendelsene i videregående karriere. For å unngå å bli overveldet mens du planlegger og prepping for prom, la denne Prom Guide være din startkilde for alle dine prom-relaterte spørsmål og bekymringer. Som du planlegger for prom, lær noen ekspert tips og triks fra å plukke den perfekte kjole til å danse natten borte i stil! I over 20 år har kunnskapsrike tenåringer stolt på JoyBetty for å finne sine drømmeklær og få mest mulig ut av deres spesielle natt. Vår nyeste Prom Guide tilbyr et vell av prområdgivning, inkludert gjøremål og don'ts som vi har samlet fra titusenvis av promopplevelser, for å sikre at du får en uforglemmelig opplevelse hos deg! Fra budsjettering til prom-kostnader til planlegging av aktiviteter etter dansen, har denne Prom-veiledningen alle de tipsene du trenger.

 • Planlegger for Prom

  Enten du er en del av prom-komiteen eller bare prøver å samle informasjon på egen hånd om kostnadene ved å delta på prom, er planlegging nøkkelen. De gjennomsnittlige kostnadene for prom kan variere etter år og region, men hvis du begynner å planlegge tidlig, kan du lagre og budsjettere for drømmenes drømmedag. Begynn å lagre for prom så tidlig som seks måneder før tid, slik at kostnadene til prom ikke sniker seg på deg. Selvfølgelig er det kles-, sko-, hår-, bilde- og prombilletter, men ikke glem de andre statister som du kanskje vil like, som sminke, manis, pedis, blomster og etter prom aktiviteter!

 • Hva skal jeg ha på meg

  Leter du etter prom kjole råd? Her finner du spesifikk informasjon om hvordan du kan kjøpe den perfekte promkjole på nettet. Høyden av bekvemmelighet, kan du enkelt navigere med tipsene i denne delen av Prom Guide. Med råd om dimensjonering, retur, utveksling og frakttid, vil du være godt forberedt på å bestille din perfekte promkjole online med tillit og brukervennlighet. Med over 20 års erfaring med å selge kjoler online, har JoyBetty utviklet informasjon for å veilede deg, slik at du kan gjøre din online-prom-kjendisopplevelse uanstrengt. Først bør du vurdere dine favorittfarger og stiler og hvordan de utfyller kroppstypen din. JoyBetty har 28 farger tilgjengelig for hver promkjole og forskjellige stiler for prom.Lange Ballkjoler, Korte Ballkjoler, Store Ballkjoler, Havfrue Ballkjoler, Asymmetrisk Ballkjole, Todelt Ballkjoler og Ballkjoler Store Størrelser. Det er alltid en drømmekjole for deg! Når du har fået noen favorittsammen kjoler, plukket ut, er det på tide å komme seg til de nitty-gritty detaljene.
  Et av de største spørsmålene om å kjøpe en promkjole på nettet som du ikke kan prøve på, er, hvordan vet du hvilken størrelse du bestiller? Vel, svaret er å kjenne dine mål og å bruke våre angitte størrelseskart. Å sjekke din prom dress size på forhånd kan spare tid og penger i det lange løp. Håper å minimere behovet for prom dress-endringer eller utvekslinger? Bruke bust, midje og hofte målinger, samt nettsidenMåling Guide og Størrelse Oversikt.

 • Gjør deg klar for Prom

  Prom forberedelser fikk deg ned? Forenkle din prom prep med dette rådet om hår, sminke og negler for å enkelt markere din individuelle stil og ha en blast underveis. Du vil også være oppmerksom på dine hud-, helse- og treningspreparater for prom for å sikre at du ser og føler deg best når du ankommer. Deretter inviterer en dato til å prom på morsomme og unike måter med inspirasjon fra populære promposaler av sosiale medier.

 • Klespleie

  Når du har funnet kjolen til drømmene dine, vil du sørge for at du vet hvordan du skal passe på din promkjole. En spesiell anledning kjole eller formell prom kjole er virkelig en investering og bør behandles som sådan. Ved å følge vår ekspertrådgivning som tilbys på nettstedet vårt:Oppmerksomhet & hvilken, Du finner måter å ta vare på og forlenge livet til din prom dress. Fra utpakking og bekjempelse av rynker til lagring og rengjøring, la JoyBetty veilede deg gjennom alt du trenger å vite om omsorg for din promkjole. Følg disse enkle rådene, og du vil ha den mest flotte promkjole på Prom Night og i mange år framover.